fbpx

Een winkel om
het leven te vieren

Eetwinkel.

Het mooiste pakhuis van de mooiste straat van Dordrecht, het pand met de reusachtige raampartij en de charmante rode deuren, dat zijn wij! Waar het pakhuis vroeger diende als opslag voor hout (er lagen hier heus duizenden planken hout), is het nu een plek waar je graag wilt zijn.

Van pure zelfgemaakte soep voor thuis tot de mooiste vleeswaren, kazen en maaltijden. En van een stuk pizza tot bio groenten voor thuis. Oh, en van super bijzondere gekoelde frisdranken tot gekoelde (ook alcoholvrije) Sauvignon. Een winkel om het leven te vieren! Kijk maar…

Nobels eetwinkel
Eetwinkel Nobels Dordrecht
Nobels eetwinkel
Eetwinkel Nobel's

Wij hebben door de winkel heen een aantal plekken waar je kunt gaan zitten.
Je kunt hier genieten van een cappuccino (in een biobased en geheel composteerbare beker) en een dikke desem boterham met ietwat gezouten roomboter en vers van het mes gesneden Salami Tartufo Parmigiano. Of drink een glas alcoholvrije wijn (wij schenken geen alcoholhoudende dranken) en trakteer jezelf op een stuk plaatpizza met verse soep!

Eetwinkel Nobels

SOEP
VOOR
THUIS

Soep Eetwinkel

Ja, heus! Nu in Dordrecht: pure, zelfgemaakte soep voor thuis! Wij verkopen drie verschillende (wekelijks wisselende) soepen, waaronder een seizoensoep en een vegetarische soep. Je hoeft de soep thuis alleen maar even op te warmen en als je in de winkel niet wilt misgrijpen, bestel dan heel gemakkelijk via de webshop

Bezorgen

Wij bezorgen onze vleeswaren, kazen, soepen, maaltijden, borrelplanken en desserts van donderdag t/m zondag va 15:00 tot 17:00 uur.

Eetwinkel nobels
Vers producten Nobels
Nobels openingstijden
OPEN

donderdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur
zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Nobels bezorgen
BEZORGEN

Onze eetwinkel bezorgt van donderdag t/m zondag tussen 15:00 en 17:00 uur in heel Dordrecht, Zwijndrecht en H.I. Ambacht, Papendrecht en Sliedrecht.

Nobels contact
CONTACT

Nobel’s Eetwinkel
Grotekerksbuurt 43
3311 CA Dordrecht
078 – 785 527 73
pakhuis@nobelsdordrecht.nl